این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

برنامه سخنرانی‌ها و مقالات شفاهی

ارسال شده در تاریخ :
برنامه سخنرانی‌ها و مقالات شفاهی

سومین همایش ملی راهبردهای مدیریت منابع آب و چالش­های زیست­محیطی-چهارشنبه 3/3/1402

عنوان

ساعت

پذیرش میهمانان

8:30 تا 9

افتتاحیه و سخنرانی­های کلیدی

1- رئیس همایش جناب آقای دکتر حسین مرادی

2- دبیر همایش جناب آقای دکتر رامین فضل‌اولی

3- جناب آقای دکتر آسان باقرزاده (مدیر محترم محیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت آب منطقه­ای گیلان)

4- جناب آقای مهندس محمدرضا رضوی (مدیرکل محترم هواشناسی استان مازندران)

5- جناب آقای دکتر محمدعلی غلامی (عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری)

9 تا 10:30

پذیرایی

10:30 تا 11

ارائه­‌ها

1-  مصطفی حسینی (بهره­وری فیزیکی و اقتصادی آب در استان خراسان شمالی)

2- علیرضا کرباسی (نقش دیپلماسی زیست محیطی در سد مرزی دوستی)

3- مجید کاظمی (مخاطرات زیست­محیطی و تغییرات هیدروژئولوژیکی حاصل از حفر چاه آب در مکان نامناسب آبخوان (مطالعه موردی: روستای النگ کردکوی)

4- راهب ماهفروزی (تالاب مصنوعی و زهکشی پایدار اراضی کشاورزی)

5- محمد کلانتری (بررسی تاثیر رقوم آب مخازن چاه نیمه در رسوب­گذاری کانال آبگیر فیدریک)

6- محمد طلعتی (ارزیابی سناریو‌ها و آگاهی از تاب‌آوری اقلیمی با استفاده از مدل CREAT، مطالعه موردی کالیفرنیا)

11 تا 12:30

نماز و نهار

ضمناً زمان ارائه مقالات پوستری از ساعت 13 تا 15 در محل سالن روابط عمومی دانشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان مرکزی دانشگاه می‌باشد.

12:30 تا 14

ارائه­‌ها

1- علیرضا زارعی قورخودی (شناسایی مخاطرات رودخانه‌ای و راهکارهای کاهش خسارات عبور خط لوله گاز از رودخانه)

2- فرهاد دلیری (معرفی معادله رسوب معلق دلیری (1392) و لحاظ رسوب سیل در آنالیز آمار رسوب)

3- حامد نوذری (مقایسه عملکرد مدل‌ تلفیقی ماشین بردار پشتیبان-الگوریتم تبرید شبیه‌سازی) (SVM-SA) و مدل توماس فیرینگ-مونت کارلو در برآورد بارش ماهانه)

4- مریم شاهرخی (ارزیابی کارایی مالچ سنگ و  گیاه بر نگهداشت ذخیره­ی رطوبتی خاک در چاله­های درختی کمربند سبز جنوب مشهد)

5- مهسا نادری (ارزیابی ردپای آب خاکستری برنج تحت مدیریت­های مختلف آبیاری و زهکشی)

6- سمیه صمیمی (عدالت محیط­زیستی و ریسک آسيب­پذيري از سیلاب: بررسی میزان برخورداری و اثرپذیری روستاهای محدوده بخش شعیبیه خوزستان از سیلاب فروردين 1398)

14 تا 15:30

پذیرایی

15:30 تا 16

اختتامیه

16 تا 16:30

توجه: مدت زمان سخنرانی مقاله­ها 15 دقیقه (10 تا 12 دقیقه ارائه و 3 تا 5 دقیقه پرسش و پاسخ) می­باشد. آدرس مجازی ارائه‌ها: http://81.12.5.70/wrec

فرمت ارائه سخنرانی

فرمت پوستر

فایل های مورد نیاز

راهنمای نگارش مقاله

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)